Hope center

Gepubliceerd op 24 mei 2023 om 13:23

Hoe voelt jou huid? hoe voelt jou haar? bij het hope centrum maken de kinderen contact met elkaar. 

 

Gemiddeld kunnen er ongeveer 250 mensen verblijven op het hope center.
De patiënten verblijven voordat ze naar het schip gaan bij het hope center als voorbereiding op de operatie. Na de operatie keren ze weer terug voor verder herstel.  
Het hope center is een plaats waar patiënten gemiddeld van een week tot enkele maanden blijven samen met een verzorger.

Mercy Ships zet zich in om deze mensen te zien als personen die God gemaakt heeft, en niet als de aandoening die ze hebben. 
De missie is om deze mensen te behandelen en helpen met liefde.

Het personeel, waaronder lokale dagbemanning en internationale vrijwilligers, voelt de impact net zo goed als de patiënten. ‘Het HOPE Center is gewoon een grote familie,’ zegt HOPE Center vrijwilliger Ruth Penda. ‘Wat het personeel geeft, geven patiënten aan hen terug. De liefde die zij geven, ontvangen ze terug.’

 

Er zijn meerdere bezoekmomenten, op zondag is er een dienst met een verhaal of zijn er getuigenissen te horen van mensen die vertellen wat er veranderd is in hun leven. Op zondagmorgen zijn we een aantal keer met het gezin naar het hope center geweest. Eliv vindt al de "bobbel" mensen bijzonder intrigerend, de meiden zoeken connectie, we spelen een spelletje, ze voelen mee met de kinderen en maken al heel snel vrienden!



Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.