Zijn jullie er nog?...

Gepubliceerd op 23 juli 2021 om 15:55

Ja wij zijn er nog even..… de reis naar Texas is ipv juni uitgesteld naar half augustus en we hebben lang gewacht om de vliegtickets te kunnen boeken! Graag willen we naar dit programma gaan omdat we van verschillende mensen hebben gehoord dat het zo waardevol is als voorbereiding voor het leven aan boord, juist ook voor de kinderen.

Na lang wachten hadden we niet veel mogelijkheden, de enige optie was om eerder weg te gaan en dan eerst naar een “ groen corona vrij land” te reizen zodat we daarna wel door mogen reizen naar Texas. Op 4 augustus hopen we te vertrekken (mits de PCR test negatief is) naar Aruba. Als we 14 dagen in Aruba aanwezig zijn geweest mogen we vanuit daar door reizen naar Amerika (opnieuw met een negatieve PCR test). Gelukkig had Marije ook de mogelijkheid om te schuiven naar deze periode en hoopt ze met ons mee te gaan!


Ondertussen zijn we bezig om alles gereed te maken, en dan heb ik het over hele praktische zaken van een reisverzekering afsluiten, vaccinaties halen, een nieuwe rugtas en koffers kopen tot zonnebrandcrème bestellen. Het is prettig dat alles nu wel bijna klaarligt.

We vinden het niet heel erg dat het onboarding programma is uitgesteld naar augustus. De kinderen konden nog mee op schoolreis, er zijn in de afgelopen periode veel kinderfeestjes gehouden waar de meiden naar toe mochten gaan, de schoolfotograaf is langs geweest, er is een juf getrouwd, al met al veel leuks (vooral voor de kinderen) wat ze nu nog gewoon konden meemaken en waar ze erg van hebben genoten! Daarnaast hebben ze dit schooljaar rustig kunnen afronden.

 

In de tussentijd heb ik hier al veel kasten wat leger gemaakt, we hebben de kinderfeestjes van onze eigen kinderen kunnen houden, we lezen de documenten in als voorbereiding op het onboardingprogramma, we hebben nog testen om te maken en we genieten net als iedereen van het lekkere weer, de tuin, de spelende kinderen en het lezen van boeken.

 

Laatst hebben we weer een meeting gehad, we zijn ingepland op het schip vanaf 13 december dit jaar, weer een schakel moment, toch geen januari 2022 maar dit jaar nog…! We hebben begrepen dat vanaf die periode alle gezinnen aan boord gaan. Het zal prettig zijn om dan met “z` n allen” te starten, ook de kerst zou aan boord een bijzondere tijd zijn. De kinderen starten dan rond 10 januari met school aan boord. We hebben er zin in, het komt allemaal dichtbij, en we vinden het geheel ook echt wel spannend!

 

Ons huis willen we in de periode dat we weg zijn verhuren, dit om de kosten die door de omweg via Aruba behoorlijk omhoog gaan wat te kunnen drukken.
zeg het voort ;) 
https://www.diskoffer.nl/vakantiewoning/nabij-zee--sfeervol-huis-met-zeer-ruime-tuin-/


Bid u mee voor:

  • Lennart zijn laatste werkweek
  • De laatste voorbereidingen
  • Goede “negatieve” uitslagen PCR test voor Lennart & Anne en Marije
  • Voorspoedige reis met de kinderen
  • Een goede reis voor de Global Mercy naar Antwerpen

Reactie plaatsen

Reacties

Mama rita
3 jaar geleden

Papa en ik hebben er alle vertrouwen in dat alles goed mag gaan, we leven met alle veranderingen mee en zijn God Dankbaar dat jullie Hem dienen al voelt het wel als loslaten , onze hoop is op God, die de hemel en de aard gemaakt heeft!, je hoeft niet bang te zijn.... , dikke kus!!

Martin en Jacobine
3 jaar geleden

Beste Anne en Lennart en kids,
We wensen jullie morgen een hele goede reis naar Aruba en daarna naar Amerika! Een goede voorbereiding daar. Denkend en toewensend voor jullie aan het lied; Ga met God en hij zal met je zijn.
Hartelijke groeten Martin en Jacobine.

fam Houweling
3 jaar geleden

Wij zouden graag de nieuwsbrief ontvangwn