Aruba- Amerika

Gepubliceerd op 25 september 2021 om 04:34

Al ruim 3 weken zijn we onderweg! Op 4 augustus zijn we naar Aruba vertrokken voor 2 weken.  Het was wennen aan de warmte, dit kostte veel energie! We hebben genoten van de vele witten stranden, de schitterende onderwaterwereld, de kleurrijke bloemen en leuke eettentjes. Daarnaast hebben we de andere gezinnen ontmoet die ook de omweg hebben genomen via Aruba! Het was heel fijn om te zien hoe snel de kinderen contact met elkaar maken en samen optrekken!

Na deze 2 weken was het mogelijk om verder te gaan naar Amerika!
Inmiddels zitten we al bijna een week op de campus in Lindale (Texas).
We wonen in het Guesthouse en hebben 2 slaapkamers en een eigen badkamer. De kamers zijn gekoppeld aan elkaar, zo kunnen we makkelijk naar de kinderen toe.

Het terrein van de campus is 9 hectare groot, er zijn veel verschillende huizen, kantoren en praktijkruimtes. Elke dag wordt er 2 keer gekookt, dan kunnen we aanschuiven in de eetzaal. Wat een luxe!


Lennart volgt deze week een Basic Training, elke dag is er een bepaald thema zoals brandpreventie, bhv, survival en volgt er eind van de dag of de volgende dag een examen. Het is best lastig om alles continue te vertalen, zeker omdat er veel woorden bij zitten die je in principe verder niet nodig zal hebben. Tot nu toe heeft hij alle toetsen gehaald, hier zijn we blij mee!

Anne gebruikt deze week om huiswerk te maken met de kinderen. Dit omdat ze de eerste 3 a 4 weken van het nieuwe schooljaar missen. De kinderen doen hun best en genieten van het contact met anderen. Komende week zullen ze starten met de kids onboarding, hier maken ze kennis met de taal en leren ze over andere culturen, hoe ga je daar mee om enz enz.

 

Wil je meer lezen en foto`s zien? meld je aan en mail naar: tfc@jobsee.nl  en ontvang de uitgebreide nieuwsbrief 1

Dankpunten:

  • Voorspoedige reis gehad naar Aruba en Amerika
  • De kinderen doen het goed en maken contact met anderen
  • Goede resultaten voor examens Lennart tot nu toe

Gebedspunten:

  • Engelse taal leren
  • Onboarding voor de kinderen, ze vinden het spannend, vooral die moeilijke taal
  • Komende onboarding en examens voor Lennart en Anne
  • Balans vinden voor het leven als gezin in de community 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.